Total Yaught Services

You are here:Hoofdmenu»Service»Service

Service

Hits: 2743

Service is ……………………………?

En …..hoe lachwekkend ook, duidelijker kun je er eigenlijk niet over zijn. Als je in woordenboeken of encyclopedieën het woord “SERVICE” of “SERVICES” opzoekt dan luid de verklaring ”bediening en diensten ten behoeve van klanten” echter als je hierover nadenkt dan ontstaat er tegelijkertijd een even duidelijk als onduidelijk beeld.

Duidelijk, omdat dat aangeeft dat een persoon of een bedrijf dat “Service” aanbied hiermee zegt dat zij klanten zullen helpen met advies en/of diensten, en dat is waar !

 

       

Onduidelijk, omdat het woord “SERVICE” niet aangeeft tot hoever dit gaat, of wat men er nu precies wel van mag verwachten.Toch wil ik proberen om hier duidelijk te maken wat “TOTAL YAUGHT SERVICES” hier onder verstaat……

1.  Een zo optimaal mogelijke dienst verlening binnen ons vakgebied naar de klant.

2.  Advisering wat binnen de gestelde mogelijkheden de beste (niet de duurste) oplossing is voor de klant.

3.  Vooraf duidelijk inschatten of er risico’s zijn en aangeven wat die dan in houden.

4.  Advisering ten aanzien van minimale afschrijvings en onderhouds kosten.

5.  Realisering van de verwachting van de klant zonder concessies !

6.  De verantwoording nemen voor de geleverde materialen en/of diensten.

7.  Vragen en problemen oplossings gericht zo accuraat en adequaat mogelijk behandelen.

Kortom er voor te zorgen dat u als klant meer dan tevreden bent na afloop van onze werkzaamheden, wij doen daar onze uiterste best voor en zijn pas tevreden als u dat ook bent !  Wij werken (soms i.c.m. andere bedrijven) om onderhoud, reparatie en inbouw zo efficiënt mogelijk te realiseren, en hebben wij een goed ingerichte “SERVICEWAGEN” waarmee we u, indien wenselijk danwel noodzakelijk terplekke van dienst kunnen zijn.

 

NOOD SITUATIE’S KRIJGEN ALTIJD VOORRANG

Uiteindelijk geeft het woord “SERVICE” dus aan dat u als klant daar eigenlijk niets van merkt totdat ……………….. het wegvalt en u aan uw lot wordt overgelaten.