Total Yaught Services

You are here:Hoofdmenu»Wat doen wij niet?»Wat doen wij niet?

Wat doen wij niet?

Hits: 2806

 Waarom,

Er zijn gelukkig maar heel weinig dingen die wij niet doen, hieraan ligt natuurlijk een grondslag.

  • En dat is dat er voor onderstaande werkzaamheden met name voor u als klant geen rendabiliteit te behalen valt, dit omdat er vaak heel moeizaam aan de juiste onderdelen en afstelgegevens te komen is. Bovendien is de verscheidenheid in modellen en merken vaak zo groot dat het op voorraad nemen van onderhouds artikelen geen reële optie is, en dus moeten wij voor ieder ter reparatie aangeboden object de juiste gegevens op gaan vragen en de juiste onderdelen gaan bestellen dit leidt vrijwel altijd tot een enorme vertraging en hiermee bent u als klant zeker niet geholpen.

  • De 2e mogelijkheid is dat wij de betreffende gegevens en/of onderdelen zelf op moeten gaan halen waarbij uiteraard de kosten voor u als klant niet meer reëel zijn in verhouding met de door u aangeboden onderhouds / reparatie opdracht !

Wat doen wij NIET ?

  • Buitenboord motoren !

  • Inwendige Electronica Reparaties !

Het is welliswaar zo dat wij met vrijwel alle relevante electronica importeurs / dealers uitstekende contacten onderhouden.

Daarom is het wel mogelijk met betrekking tot niet goed functionerende electronica ( denk aan dieptemeters, kaartplotters, marifoons, GPSen, etc. etc. ) u wel van dienst te zijn door deze apparatuur naar de betreffende importeur / dealer te verzenden om daar voor deze apparatuur een diagnose te stellen om daarna eventueel na opdracht het aangeboden object te herstellen.

Echter voordat wij apparatuur gaan verzenden moet wel eerst met zekerheid vast staan dat de oorzaak van een niet goed fuctionerend apparaat niet aan uitwendige kabels, aansluitingen of gevers ligt !