Total Yaught Services

Vacature

Hits: 2786

VACATURE

Momenteel hebben wij geen vacature beschikbaar,

echter

Ben je jong, super gemotiveerd, goed in techniek

en

Is watersport het HELEMAAL !?

Dan kun je altijd een open sollicitatie voorzien van C.V. opsturen.

Total Yaught Services is een allround technisch jachtservice en onderhoud’s bedrijf in de regio "Amsterdam/Zaandam en 't Gooi". Met kleine en grote projecten die variëren van het oplossen van een klein technisch probleem tot de inbouw van complexe hydraulische installaties, maar ook divers las en roestvrijstaal werk, navigatie apparatuur, motoren, boegschroeven en elektra apparatuur inbouwen/repareren behoren tot de werkzaamheden die wij met regelmaat uitvoeren. Dit alles met de hoogst denkbare service en met de van ons bekende "TOPKWALITEIT".

Uw schriftelijke reactie voorzien van CV kunt u richten aan Total Yaught Services, t.a.v. Dhr. G.A. den Ouden, Oostkade 9, 1274 NB, Huizen. E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Total Yaught Services is een erkend leerbedrijf, leerlingen die een stage plaats zoeken zijn dan ook van harte welkom om contact met ons op te nemen!

Voor nadere informatie verwijzen wij u graag naar de(ze) website www.yaughtservices.nlNatuurlijk kunt u ook contact opnemen met Dhr. den Ouden, telefoon: 06-48799605.